top of page

РЕКЛАМАЦИЯ

 

1. Съгласно общите условия на PromoCeni.bg и в съответствие със ЗЗП (Закон за защита на потребителя), имате право да се откажете от закупеният продукт до 14 дни след като сте получили стоката, считано от датата на получаване.

2. За да се свържете с нас, за да върнете продукт, моля обадете се на 0896838700

3. За да бъде рекламацията коректна, ще ни бъдат необходими: номер на поръчката; причина, поради която желаете да върнете един или повече продукти; и имейл адрес за кореспонденция.

4. Веднага, след получаване на Вашето запитване, наш служител ще се свърже с Вас по телефона или на имейл, за да уточним начин удобен за Вас за обратното транспортиране на рекламираният продукт. 

5. След получаването на продуктите, ще проверим дали е запазен оригиналния вид, в който са Ви продадени, като при установяване на евентуална нередност ще Ви уведомим.

6. Ако желаете възстановяване на сумата, ще ни бъде необходима актуална банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, която е заплатена от Вас, не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която е одобрена рекламацията Ви.

7. В случай, че рекламацията е по наша вина (дефект на продукта; несъответствие с обявения размер; несъответствие с обявената търговска марка), куриерските разходи са за наша сметка.

8. При всички останали случаи се приспада от дължимата Ви сума една куриерска услуга на стойност равна на цената за доставка до Вашето населено място.

bottom of page